rus
Все разделы
София
В разделе
Пиролизната пещ за производство на дървени въглища
Пиролизната пещ за производство на дървени въглища - фото 1
Обновлено: 26 февраля 2018, 14:47

Пиролизната пещ за производство на дървени въглища

3 000 /штука
Условия поставки: FCA Харьков
Юрий Юрий
директор
,  Харьков, UA
на Флагма с 25 августа 2016

Описание

Уверете се, производство на дървени въглища по-лесно и по-евтино!

 

дизайн TYU пещ е развитието на "Light Delight", въз основа на опита на производството и експлоатацията на пещта на цилиндрични контейнери.

Пещи работят в тежки условия, отопление и охлаждане не се подобрят свойствата на метали. Ако фурната е изработена от корозирала стомана, като началната му изпълнение е първоначално лошо. В резултат на това потоците на пещта, кислород му попадне в камерата, въглища nedozhzhen може огън - и това не е изчерпателен списък от въпроси, които водят до финансови загуби. За да се предотвратят подобни проблеми, правим TYU на пещта от новия метал.

Транспорт до мястото за монтаж
При сравняване на различните предложения за цената на пещта трябва да се отчитат разходите за транспорт. Транспорт на съда на пещта 25 m3 диаметър 2,8 м е извънгабаритни скъпо транспорт, които ще бъдат взети за всеки носител.

TYU печка не е необходимо да се транспортира специален транспорт и удобно за транспортиране.

Суровините за пещи
Процес травматичен и физически тежка. Зареждане на суровини и въглища разтоварване е възможно да се опрости и да се намали времето с помощта на фурна с плоско дъно. Качване на печка на дърва с плоско дъно и цилиндрична - това е напълно различна по сложност и по време на изпълнение процеси.

икономика
 В някои конструкции на пещи на пещта се до 5м3 дърва, където poluchemy nedozhzhon въглища с ниско съдържание на въглерод.

За TYU изпичане пещ при един цикъл за производство на въглища се използва по-малко от 1м3 дървесина. Фурна TYU dozhigom направени с пиролизните газове в пещта. Това намалява разходите за производство на въглища и подобрява неговото качество.

охрана на околната среда
 Производството на дървени въглища е класифицирана продукции, които представляват опасност за околната среда. TYU фурна, благодарение на доизгаряне на пиролизните газове в горивната камера е почти без дим. За получаване на разрешение производство от еколозите, ще ви е необходим сертификат на печката, което ние предлагаме на нашите клиенти.

Сертификатът за съответствие UA1.177.0026832-16

Ние произвеждат пещ обем 10,15,20,25 m3.

Номер объявления: 1765458
,  Харьков, UA
на Флагма с 25 августа 2016
Еще ищут:

Похожие объявления

Дървени въглища
Цена
380 €/т FCA  
опт 380 - 400 €/т
РеалВуд, ЧУП, BY, 163 км
Ние произвеждаме и продаваме отлично качество на дървени въглища. Месечният обем е 60-100 тона. Опаковката може да бъде различна. Намираме се в...
Показать еще
Свяжитесь с компанией
Юрий Юрий
директор
По телефонам
Скажите, что нашли объявление на Флагма
Правила безопасности: Не соглашайтесь на предоплату, если не уверены в надежности пользователя.
Написать сообщение
Выбрать раздел
×
Вход в личный кабинет